high tea den haag, hign wine den haag

High tea & high wine

High tea

Genieten van heerlijke thee en onze mooiste lekkernijen! De high tea bestaat onder andere uit luxe sandwiches, scones, vers fruit, diverse zoetigheden, een vers sapje en uiteraard onbeperkt thee. Voor €22,95 per persoon vanaf 14.00 uur, alleen op reservering.

High wine

Vind u het te laat voor een lunch en te vroeg voor het diner? Of wilt u gewoon even genieten van een hapje en een drankje? Iedere dag tussen 14.00 uur en 18.00 uur kunt u op reservering genieten van een uitgebreide high wine.

De high wine bestaat uit een selectie van heerlijke hapjes, een soepje en Charcuterie geselecteerd door onze chef, vergezeld met een aantal lekkere wijnen.

Kunnen wij u helpen?

• FOODZIE Update •

Onze droom om een lunchroom te starten hebben wij drie jaar geleden gerealiseerd met FOODZIE. Een jaar later kwam daar nog Strandclub WIJ bij.
Deze grote broer heeft vanwege het grote succes, dermate veel aandacht nodig dat wij besloten hebben onze aandacht volledig hier op te richten.
Wij vinden het jammer afscheid te moeten nemen van FOODZIE maar weten de juiste keuze te hebben gemaakt.
We danken jullie; onze trouwe gasten, familie, vrienden en de FOODZIE medewerkers voor jullie, vaak dagelijkse bezoeken en gezellige momenten.

Wij blikken terug met een grote glimlach en verwelkomen jullie graag bij Strandclub WIJ!