feestzaal huren den haag centrum

Feestje, diner & borrel

Feestje geven in het centrum van Den Haag

Wilt u uw verjaardag vieren of receptie houden in de binnenstad van Den Haag? Dan is FOODZIE de ideale locatie voor uw feestje! De hele zaak kan vanaf 16:00 uur voor u worden gereserveerd en eventueel versierd zoals u dat wenst. Neem contact met ons op en informeer naar de interessante arrangementen voor groepen van 15 tot 75 personen.

Private dining: alle aandacht voor u

Met zakenrelaties, vrienden of familie verwend worden in een mooie ruimte waar u en uw gezelschap de enige gasten zijn? Private dining is uitermate geschikt voor een intiem gezelschap of een zakelijke bijeenkomst.

In overleg stelt uw privé kok een menu samen. Uiteraard mag hierbij een mooie wijn niet ontbreken! Schuif aan onze chef's table en geniet van het huiskamergevoel terwijl u op uw wenken wordt bediend.

Borrelen op het terras of binnen in gezellige kamersfeer

Borrelen kunt u uiteraard ook bij FOODZIE. Met zorgvuldig geselecteerde wijnen en bieren, heerlijke hapjes, een plank vol charcuterie is het uitermate gezellig verblijven binnen of op ons terras, buiten.

foodzie-lunchroom

• FOODZIE Update •

Onze droom om een lunchroom te starten hebben wij drie jaar geleden gerealiseerd met FOODZIE. Een jaar later kwam daar nog Strandclub WIJ bij.
Deze grote broer heeft vanwege het grote succes, dermate veel aandacht nodig dat wij besloten hebben onze aandacht volledig hier op te richten.
Wij vinden het jammer afscheid te moeten nemen van FOODZIE maar weten de juiste keuze te hebben gemaakt.
We danken jullie; onze trouwe gasten, familie, vrienden en de FOODZIE medewerkers voor jullie, vaak dagelijkse bezoeken en gezellige momenten.

Wij blikken terug met een grote glimlach en verwelkomen jullie graag bij Strandclub WIJ!